За хотела

Добре дошли в сайта на Хотел ресторант градина „Димоли“, гр.Елин Пелин!

Хотел „Димоли“

 

 

Хотел Димоли е посещавам от доста известни и светски личности.
Всеки уикенд, хотел Димоли разполага с жива музика и DJ за вашето комфортно изкарване!

  „Димоли“

се намира в гр. Елин Пелин, на 20 км източно от София, разположен между двете магистрални артерии на България и на 19 км от аерогара София. Предлага уютни и комфортни стай в европейски стил. Стайте разполагат с ортопедични матраци, локално парно за отопление, климатици, Wi-Fi, Всяка стая разполага с LCD телевизори, луксозните спални с тангенторни вани и сешоари.

  Ресторант-градина „Димоли“   

    Ресторант „Димоли“ е създаден през 1993 година. С дългогодишния си опит и стаж се е доказал с много добра кухня на Български и Европейски специалитети. В ресторант „Димоли“ можете да се насладите на различни видове салати и разядки, да опитате различни видове предястия и ястия от Българската национална кухня. Да изберете от голямо разнообразие пилешки, свински, агнешки, телешки ястия и специалитети. В момента ресторант „Димоли“ работи само при предварителни заявки за семейни и сватбени тържества, фирмени партита и други предварително уговорени мероприятия.

Приоритет за нашата кухня е да предлагаме на нашите клиенти висококачествени храни, домашни и произведени от български производители, приготвени по стари домашни рецепти!

 

БАР & ДИНЕР „Димоли“

   Кухня Ресторант-градина „Димоли“ предлага на своите клиенти доказана и разнообразна кухня на ниски цени. Целогодишно предлагаме: пълнено свинско краче; агнешки, телешки, овчи, пилешки и свински пържоли; котлетчета и джоланчета! Салати, предястия, ястия и специалитети по всеки джоб и вкус! Богато рибно меню, свински, агнешки, телешки и пилешки специалитети по всяко време на годината. Ресторант-градината предлага всякакви ястия на жар, приготвени пред клиента. В ресторант Димоли се приготвят пици на дървена пещ по оригинална италианска рецепта. Предлага се сръбска и българска скара на дървени въглища.