Хотел ресторант градина „Димоли“, гр.Елин Пелин!

Хотел „Димоли“

Хотел „Димоли“ предлага удобства в европейски стил. Всяка стая разполага с: телевизор телефон климатик безжичен интернет Стаите със спалня разполагат и с вана и сешоар в банята. Хотел „Димоли“ предлага и румсървис.Хотел „Димоли“ разполага с 11 стаи на цени от 35лв. до 50лв. през зимния период, в завсимост от стаята. .

Ресторант-градина „Димоли“

Ресторант Димоли с 19-годишния си опит, предлага едно от най-богатите менюта в нашата страна. Около 600 ястия и напитки на най-конкурентните цени за заведение от този тип и клас се предлагат ежедневно Ресторантът разполага с две зали с общ капацитет до 350 места. Заповядайте в новата ни зимна градина! При нас може да се насладите на над 50 вида салати и разядки. Да опитате до 80 вида предястия, от които над 60 вида топли предястия. Да изберете от голямо разнообразие от пилешки и свински ястия и вкусотии на жар. Да се насладите на над 20 вида агнешки и телешки ястия и мезета, с които ще ви изненадаме. Да дегустирате повече от 20 специалитета. Да изберете от над 10 рибни ястия. Да вкусите предястия от горски гъби, манатарки, кралски печурки и др.

БАР & ДИНЕР „Димоли“

Кухня Ресторант-градина „Димоли“ предлага на своите клиенти доказана и разнообразна кухня на ниски цени. Целогодишно предлагаме: пълнено свинско краче; агнешки, телешки, овчи, пилешки и свински пържоли; котлетчета и джоланчета! Салати, предястия, ястия и специалитети по всеки джоб и вкус! Богато рибно меню, свински, агнешки, телешки и пилешки специалитети по всяко време на годината. Ресторант-градината предлага всякакви ястия на жар, приготвени пред клиента. В ресторант Димоли се приготвят пици на дървена пещ по оригинална италианска рецепта. Предлага се сръбска и българска скара на дървени въглища.